Wysłany: 2009-02-06, 19:08
A w manierce coś dla prawdziwych żołnierzy? A w plecaku czeka gwiazda wieczoru.Nie no żarty... Ja pojadę raczej na pewno na ten zlot, fakt drogo ale warto. Manewry z czołgiem i dojazdy transporterami ciekawie mogą wyglądać w połączeniu z chaosem pola bitwy na pewno warto pojechać żeby coś takiego zobaczyć, wziąć udział. A a fajny jest patent z Hi capami... Bo jeśli ktoś ma hia to może wejść i tak ale po konsultacji z organizatorem, bo może faktycznie kogoś nie stać na zakup 5-10 magazynków więc nawet i osoby z hiami będą mogły wziąć udział z jakimiś tam ograniczeniami ale zawsze.. Na prawdę impreza mi się wydaje będzie przygotowana profesjonalnie..
Wysłany: 2009-02-06, 21:14
Oj, japa. Tak się napisało.. Stwierdziłem że pewnie pojadę aczkolwiek jest jeszcze dużo czasu... Ot tyle. A poza tym mam kiepską składnię, efekt ocen z polskiego.
Dziekuję Panowie za życzliwe przyjęcie naszej wspólnej incjatywy. Sugeruję organizować się we własnym zakresie w teamy minimum 5 osobowe wtedy można pozyskać tańsze bilety 207zł. Zdradzę, że jeden ze strategicznych sponsorów doceni w szczególny sposób pierwsze 50 zarejestrowanych osób.Warto zaznaczyć, bo nikt tego z przedmówców nie poruszył, że uczestnicy Combat Alert spotykają się wtórnie we wrześniu na premierze medialnej Combat Alert- ten event organizuje dla nas słyny Warszawski reżyser - info w zakładce "o nas". Myślę, że to będzie równiez fajny czas integracji środowiska ASG.
No to szykują sie zakupy trzeba magi kupic emke naprawic ehh duzo tego ale bede na 100 % za takie pieniadze to az żal nie byc. Tylko mam nadzieje ze nie bedzie jak RSR ze wszystko sie odwoła na miesiac przed bo niskie zainteresowanie środowiska czy inne pitu pitu itp.
A organizatorom życze dopełnienia planu bo całosc zapowiada sie conajmniej soczyście
_________________ Cry havoc and let slip the dogs of war. For heaven or hell we shall not wait.
"Bullets cannot be recalled. They cannot be uninvented. But they can be taken out of the gun."- Martin Amis
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum