Doradca: US Pomógł: 9 razy Wiek: 25 Dołączył: 18 Maj 2007 Posty: 1094 Skąd: Sigil, Miasto Drzwi
Wysłany: 2008-11-30, 12:35
zapowiedź mundurów rosyjskich/radzieckich dostałem będąc w Predatorze - szef jak stwierdzil sam wciągnął nieco w afgańskie klimaty i szuka źródeł... trzeba się tylko z czasem dowiadywać
Strona w konflikcie:: Zielonia Pomógł: 13 razy Wiek: 22 Dołączył: 20 Maj 2007 Posty: 2223 Skąd: Warszawa - Bemowo
Wysłany: 2008-11-30, 15:50
jest szansa, że niedługo uda pozyskać pierwszą partią szpeju rosyjskiego. co będzi w jakich cenach i kiedy zalezy od naszych dostawców i partnerów handlowych. trzeba się dowiadywać co jakiś czas;)
w Warszawie chyba nigdzie. ale zawsze pozostaje alledrogo.pl z Warszawy i okolic.
Na allegro jest sprzedawca Billy_LTD z W-wy, można go wypytać, ale on ma raczej sprzęt rosyjski a nie radziecki. Na warriorze jest jeszcze Ali (ze śląska), który ma dużo fajnych fantów. Na rus.milu grasuje paru zaufanych sprzedawców radzieckiego szpeju.
na Warriorze jest taki gość Tadeusz on ma szpej i rosyjski i radziecki do sprzedania, kwestia tylko czy trafisz akurat to co Ci pasuje. A jeszcze zostaje sklep, podaje linka
http://redzone.com.pl/ind...&sort=2a&page=2
_________________ Przebaczenie to sprawa Boga i grzesznika,
Ja organizuje tylko spotkania...
_________________ Their shoulders held the sky suspended;
They stood, and earth's foundations stay;
What God abandoned, these defended,
And saved the sum of things for pay.
Ruskiego/Radzieckiego szpeju sporo jest na bazarze na Kole (oczywiście w soboty i niedziele).
Stadion też jest swego rodzaju kopalnią skarbów - tylko tutaj trzeba naprawdę dobrze umieć kopać - ostatnio będąc na stadionie wyhaczyłem plecak z serii RD. Niestety zanim udało mi się dojść do stanowiska (ach ten tłok) owy plecak już został sprzedany
Ruskiego/Radzieckiego szpeju sporo jest na bazarze na Kole (oczywiście w soboty i niedziele).
Stadion też jest swego rodzaju kopalnią skarbów - tylko tutaj trzeba naprawdę dobrze umieć kopać - ostatnio będąc na stadionie wyhaczyłem plecak z serii RD. Niestety zanim udało mi się dojść do stanowiska (ach ten tłok) owy plecak już został sprzedany
na kole nie lubie kupowac z prostego powodu 90% gosci majacych ruski szpej niewie czym handluje, do tego jak sie przejawia chec zdobycia informacji na temat rozmiaru czy modelu który mówią ze posiadaja sprzedawcy uznaja ze zadeklarowales kupno, ceny tez maja z kosmosu czasami;D prosty przyklad klmk raz kosztuje 200zł 2 tygodnie pozniej 140 a wydra stargowal do 100 ;D
edit:
orginalne ladownice LWP do ak które na wolumenie sprzedawali po 5zł tu potrafia w stanie gorszym niz sredni kosztowac 30zl;D
_________________ Their shoulders held the sky suspended;
They stood, and earth's foundations stay;
What God abandoned, these defended,
And saved the sum of things for pay.
Zależy jak dobrze znasz się z niesamowicie "przemiłym" panem w okularkach, siwej brodzie, siwych włosach (ew. może już ich nie mieć), z "brzuszkiem", często gęsto chodzący w tielniaszce, a w rozmowach zaciąga po rosyjsku/białorusku. Owy pan chciał mi sprzedać KLMK rozmiar 3 za +/-120zł - problem był taki że:
1. Nie miałem nawet złotówki
2. Na cholerę mi drugi KLMK
Ja problemu z kupnem sprzętu na Kole nie mam.
Może to kwestia uroku osobistego
Pomógł: 4 razy Wiek: 22 Dołączył: 19 Maj 2007 Posty: 385 Skąd: Eingestuft
Wysłany: 2009-05-25, 22:33
Fotki na których mniej więcej widać o czym mówię:
No i:
2 orzepowane z obu stron pasy wychodzą z pleców, opina się je w okol pasa i wkłada w zakładkę jak to widoczne na ostatniej fotce.
Chwilowo dokładniejszych zdjęć nie mam, ale poszukam na drugim twardym dysku...
Potrzeba Ci zdjęcia "wnętrza" kamizelki i kształtu tej zakładki..?
_________________ Hauptgefreiter UA Jürgen Niksch
Dran! Drauf! Drüber! - Panzergrenadiere!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum