edit:
ok. juz wiem co sie dzieje
w bazie jest poprawny zapis
kodowanie polskich znakow sypie sie przy wyswietlaniu tylko
winny za to jest skrypt ktory umozlliwia zmiane zawartosci bez przeladoowywania calej strony
nie znam ajaxa i na razie nie ma pojecia jak to naprawic...
tak
ale trzeba pamietac ze wyswietla ten znak zapytania i jesli jeszcze raz klikniesz zapisz to zapisze sie juz nie polski znak a znak zapytania
mozna tez wpisywac bez polskich znakow na razie
a ty lepiej foke wgraj w odpowiedniej rozdzielczosc bo w formacie 3,5x4,5 glupio wygladasz xD
Wysłany: 2009-06-18, 18:56
Kurde mam taki problem , wczoraj rano to jest środa zarejestrowałem się na stronie airsowtowcy i do chwili obecnej nie dostałem jeszcze linka aktywacyjnego konta...... jakieś pomysły??
_________________ KAŻDY KTO POLEGNIE , POLEGNIE DLA WŁASNEGO CELU
Kurde mam taki problem , wczoraj rano to jest środa zarejestrowałem się na stronie airsowtowcy i do chwili obecnej nie dostałem jeszcze linka aktywacyjnego konta...... jakieś pomysły??
moze takie ze nie ma linka aktywujacego i mozesz sie zalogowac od razu po rejestracji?
Filip7370 napisał/a:
A co jeśli jak piszą iż weryfikacja musi nastąpić na strzelance, a nie będę do 27 na żadnej?
do udzialu w tej strzelance wymagana jest weryfikacja czesciowa - ktora juz posiadasz...
Strona w konflikcie:: Białlandia
Wysłany: 2009-06-22, 17:54
Drodzy programiści, nadal nie mogę edytować Teamu, znaczy mogę ale edycja nie dodaje nowych pozycji... Myślę że problem tkwi w uprawnieniach. Może jak byście ściągnęli system uprawnień z jakiegoś istniejącego CMS-a np TypoLight lub Joomli. Czyli; jest grupa adminów, userów i redaktorów. Z tym że redaktorom można dawać uprawnienia na poszczególne artykuły, w tym przypadku edycja teamu. Oczywiści mogę się mylić.
mozesz napisac co dokladnie nie dziala? jak ostatnio pisales to byl blad ale go naprawilem
teraz jak przejmuje twoje uprawnienia co do teamu to mi wszystko dziala...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum