Lokalizacja: Na południe od Warszawy, graniczy z Konstancinem, blisko Piaseczna, bliżej niż Tomice i nieistniejąca już cegielnia w Baniosze
Wymiary: około 500 na 1000 m
Z czego można podzielić teren na dwie części na oko 500 na 500, widać na mapce.
Służb leśnych brak, brak policji, straży miejskiej. Nie ma ich na mieście, to tym bardziej nie chodzą po lesie.
Dojazd dobry, miejsce na samochody tez jest i to od razu od drogi dojazdowej.
Czasami ktoś przejdzie się na spacer, ale sporadycznie, a czasem ktoś przyjedzie quadem czy motorem, żeby zakopać się w leju piaskowym. Ludzie przemieszczają się naokoło terenu, tak jak prowadza dookoła drogi (kolor czerwony). Znam rdzennych mieszkańców, także od nich wiem, że mało kto interesuje się tam terenem, poza tym byłem tam nie raz i trzeba mieć dużo szczęścia, żeby po przejściu przez cały teren kogoś spotkać ( środek wakacji weekend).
Ponadto w nocy straszy a zimą grasuje yetti.
Zróżnicowana rzeźba terenu, górki, pagórki, drogi, w południowej części lej piaskowy o średnicy około 60 metrów, gdzie można pojeździć na sankach zimą =). Punkt dający wiele możliwości.
Ponadto znajduje się tam full metal słup z zaczepami, więc da radę zorganizować nawet zjazd po linie, o ile znajdzie się lina i coś do zjeżdżania.
Pomógł: 2 razy Wiek: 18 Dołączył: 07 Mar 2008 Posty: 876 Skąd: CSAR / Biurmax
Wysłany: 2009-03-19, 15:05
cichy_ napisał/a:
chętnie zapoluje na Yetti ^^
A ja go oswoję !
_________________ "Ten, który walczy z potworami powinien zadbać, by sam nie stał się potworem. Gdy długo spoglądamy w otchłań, otchłań spogląda również w nas"
-Fryderyk Nietzsche
- Zbiera pan noże? Jest pan niebezpiecznym człowiekiem!
- Lepiej by było gdybym zbierał damską bieliznę?
Wysłany: 2009-03-19, 17:52
Gdzieś tu lata taka mapa miejsc, gdzie się strzelamy. Mapa zawiera miejscówki Warriorowe i ASGW, czyli qrodwe. Czarnów jest fajny, ale raz na baaaardzo rzadko bo jest ultra mało urozmaicony (za wyjątkiem jednego doła)
Budynków niestety brak, a urozmaicenie jest ogromne, bo mieszkam niedaleko i znam cały teren na wylot.
Jest jeszcze jedno miejsce, pod gorą kalwaria, tam jest pełno budynków opuszczonych i nikt tam nie zagląda. Postaram się nie długo wstawić zdjęcia i opis.
[ Dodano: 2009-04-23, 15:26 ]
to jak obiecałem, przedstawiam wam miejscówkę z budynkami:D
Miejsce znajduje się na małym odludziu, jest tylko droga asfaltowa po której czasem coś przejedzie, a po drugiej stronie ulicy jest jakaś firma, ale budynki są dość oddalone wiec, nikt po oknach nie dostanie:P
jest miejsce na samochody.
Miejscówka, położona jest między Pilawą a Baniocha, nie daleko miasteczka Solec.
Podaje link gdzie można zobaczyć krotki film i zdjęcia oraz mapę z satelity tego miejsca.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum