Strona w konflikcie:: Białlandia Pomógł: 6 razy Wiek: 17 Dołączył: 18 Cze 2008 Posty: 599 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-12-12, 19:09
Haxion napisał/a:
Powiem wam jak to teraz wygląda:
teren całej HUTY tj. HUTA 1, 2, X [daleka] od 11.12.09 MOŻNA UZNAĆ ZA NIE NADAJĄCY SIĘ DO GIER ASG. Cały teren jest zabezpieczony, wysokie na 2m betonowe ogrodzenie w CAŁOŚCI NAPRAWIONE i oznakowane tabliczkami OSTRZEGAWCZYMI. Bramy i główne wejścia zamknięte i zasypane hałdami ziemi a na szczycie bram rozciągnęli drut kolczasty.
Na samym terenie NIELICZNE patrole ochrony oraz kręcące się ekipy robotników tam i tu. Cały teren oczyszczony w większości z drzew i krzaków, szczególnie otoczenie placów budowy i dróg. Wszędzie paliły się ogniska z powycinanych gałęzi i drzew.
Same place budowy są skrupulatnie oświetlone reflektorami budowlanymi o dużej mocy. Wszędzie ciężki sprzęt budowlany, kontenery, zbiorniki na odpady.
Strona w konflikcie:: UN Pomógł: 1 raz Wiek: 19 Dołączył: 06 Cze 2009 Posty: 327 Skąd: Warszawa Bielany
Wysłany: 2010-02-23, 21:53
jakiś czas temu w jednej z szmacianych gazet było napisane ze stopniowo wszystko co stare na hucie będzie wyburzane i stawiane nowe lepsze i nowocześniejsze
_________________ My Grace will lead me home
We are the guardians of freedom
Strona w konflikcie:: Białlandia Pomógł: 6 razy Wiek: 17 Dołączył: 18 Cze 2008 Posty: 599 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-02-24, 16:41
Cytat:
jakiś czas temu w jednej z szmacianych gazet było napisane ze stopniowo wszystko co stare na hucie będzie wyburzane i stawiane nowe lepsze i nowocześniejsze
Nareszcie będzie można się postrzelać w ludzkich warunkach!
Strona w konflikcie:: Niebielia Pomógł: 4 razy Wiek: 17 Dołączył: 02 Sty 2009 Posty: 275 Skąd: Z lasu
Wysłany: 2010-02-27, 15:55
Byłem dzis na Hucie, od tak zobaczyć co tam się dzieje. A dzieje się i to dużo
Budynki na hucie 1.5 są właśnie wyburzane. Tego dużego hangaru już nie ma.
Wokół huty 2 nie ma żadnych tabliczek, po prostu wszedłem nie niepokojony żadnymi tablicami "teren prywatny". Aczkolwiek są tam ślady samochody, który zapewne objeżdża ten teren raz na jakiś czas.
Dni Huty są policzone
_________________ Kiedy idę przez ciemną dolinę zła się nie ulęknę, albowiem to ja jestem złem w dolinie.
Wysłany: 2010-04-04, 19:20
Byłem w Niedzielę Palmową na hucie i tak:
2 stoi jak stała, ludzie, fotki, rowerki i skuterki.
1,5 jest zrównana z ziemią. Zostały tylko góry gruzu. Połowa 1 też jest zburzona. Łaziłem tam z godzinę, w końcu spotkałem ochroniarza i kazał mi wyjść.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum