Są niby jeszcze części CA i można na raty kupować ale są i droższe i grosze.
Pamiętaj, że SR-25 to wyborowy karabin samopowtarzalny a nie szturmowy.
Snajperki zostaw snajperom, to droga i nieopłacalna zabawa dla bardzo specyficznych osób.
Strona w konflikcie:: Niebielia Pomógł: 1 raz Wiek: 17 Dołączył: 26 Sty 2009 Posty: 430 Skąd: Warszawa, Mokotów
Wysłany: 2009-10-08, 16:39
A i fragów bić nie będziesz nawet na mocnym karabinie . Prędkość kulki nie jest taka duża, żebyś mógł komfortowo strzelać. Kilka metrów przed osobą w którą strzelasz, a jak biegnie jest jeszcze gorzej. Lepiej kup sobie jakiś automat
_________________ A gdy będę szedł ciemną doliną zła, to nie będę sam, bo z 15 osób ma taki podpis...
Przeczytałem artykuł "mocy przybywaj" i jakoś już nie chce mieć snajperki. Nigdy nie sądziłem, że mała plastikowa kulka może tyle zrobić. Tak więc m4 wybieram dla siebie, a ak47 raczej brat weźmie. Pytanie kolejne to, czy te 450, 420 Fps to nie za dużo na cqb? Nie chcę nikomu zrobić krzywdy, a sam na wszelki wypadek kupię maskę
Wszystkim dzięki wielkie za pomoc
Regulamin strzelanek ASG Warszawa
5. Limit fps na dystansach CQB (poniżej 20 metrów) wynosi 450 fps. Czyli w sam raz, czy jednak za dużo?
Jeszcze piszą, że musi być semi mode.
Ostatnio zmieniony przez Hardboiled1 2009-10-08, 23:16, w całości zmieniany 2 razy
I już wszystko jasne! JG m4a1 i AGM m16a3
Mam nadzieję, że dobrze się spiszą. Oczywiście zakupione w biurmax Obsługa w porządku, a szef nawet rabacik dał (mały, ale zawsze coś) Wszystkim powyżej dziękuję za pomoc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum