Co do Gietek ARESA jak dałem info u nas w Teamie,że są w Polsce za 1,1K to zrobiło się gorąco już nie którzy mają zamiar sprzedawać swoje CA lub mówią,że na Styczeń planują zakup albowiem inne wydatki mają
Myślę,że cena ARSA jest Super właśnie CA kosztowało nie dawno 1K a teraz już 1,3K zszokowało mnie to
Co za tym idzie teraz ludzie będą mieli lipę sprzedać Gietki CA za dobą kasę ponieważ każdy przemyśli sprawę i będzie chciał kupić nóweczkę ARESA z kolimatorem i dwójnogiem do tego (nie każdy wie,ze to HKV ).No nie mówiąc o takich bajerach jak stalowa rączka przeładowywania,piny wyjmowane i oznaczenia HK itp szczegóły.... fakt o ty też nie każdy wie
_________________ Dołącz do Profesjonalistów ... BUNDESWEHR ...
darmo. Prawie darmo tego aresa dają.... Jestem zszokowany i poważnie zastanawiam się nad zakupem. O ile znajdę pracę. A już myślałem, że mp7 tm kupie .
Chociaż w sumie to mam już wszystko, co jest w aresie oprócz HKV. Więc może lepiej poczekać aż ktoś kupi aresa, napaść go w nocy i zapieprzyć optykę?
btw. Ja chce to mg3! Obiecuje, nosiłbym go. Da radę, poradziłbym sobie jakoś, nie jest zaporowo ciężki wcale.
taka replika to jedyne usprawiedliwienie dla posiadania 600 fps i auto.
May'u, ten hicap od giety to chyba prawie real cap, nie?
Jeszcze popytam ale już kolega wychaczył jakieś skamlanie co do wykonania ARESA,z tego co wiem to ARES współpracował ze STAREM w budowie Gietek Stara,miał ktoś z was okazje macać replikę Stara i Aresa? Jestem ciekawy jakie są różnicę
_________________ Dołącz do Profesjonalistów ... BUNDESWEHR ...
W komentach na wmasgu ktoś właśnie mówił, że macał obie, stara sam ma i mówi ze raczej jest trochę slabiej wykonana (nie dopieszczona) i trochę ma inną fakturę body. No i chyba plastkikowy szkielet gb, nie? Tylko że jakoś tanio można kupić oryginalny metalowy stara, więc to nie problem.
Ale na razie chyba wole popatrzeć za mp7 jakimś używanym. Albo za samą rączką.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum