Strona w konflikcie:: Zielonia Pomógł: 7 razy Wiek: 21 Dołączył: 04 Cze 2007 Posty: 4186 Skąd: Warszawa,Wola
Wysłany: 2010-07-06, 19:06
za 2-3 dni filmik powinien zobaczyć światło forumowe
proszę o cierpliwość nasz specjalista pojechał aż do Łodzi aby filmik był w dobrej jakości
HD 1/20
_________________ Wujek W patrzy na wasze posty! Kapitan A.Orłow Wygrywa kto dobrze się bawi" El Klaczek Werewolf 1:0 Wrr
Bo to już po prostu zaczyna być lekkie przegięcie... albo się coś obiecuje i się tego dotrzymuje, albo się mówi: "Nie wiem, nie znam się, nie interesuję się, zarobiony jestem" i już...
A nie tak ło...
_________________ A gdy będę szedł ciemną doliną zła się nie ulęknę, bo pan 5,56 czuwa nade mną.
1 Pracuje dużo więc kontakt jest utrudniony z mną i proszę się mnie tu na wilczka nie denerwować.
2. Filmu nie robię ja tylko komuś to zleciłem. Miałem dziś jechać po film ale nie zdążyłem. Film będzie jak ja będę miał czas po niego jechać. A marudzenie nic nie przyspieszy .
3 Nie zawiodłem was nigdy teraz też nie zawiodę i FILM będzie
P.S.
Film to tylko nasza dobra wola, że go robimy więc nie płakać tylko czekać BĘDZIE. Tyczy się to głównie pisania do nas masy spamu na PW "kiedy film" NIE ROBIĆ TEGO !!
Bo się zdenerwuję i film będziecie oglądać tylko na moim lapie jak będę w warszawie i też tylko ci co zasłużyli
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum