Wysłany: 2010-07-24, 21:16
Zapisuję siebie + kolega: Radosny666.
Ja juz się wpisuje na airsoftowcach, on niestety nie może sie zapisać bo jest do 23 w robocie wiec informuję, że i on będize.
Na razie jest nas 2ch ale możemy działać sami albo dołączyć do kogoś do teama
Będzieemy też jechać od Piaseczna samochodem,wiec możemy kogoś podrzucić. Jak cos to kontakt do kumpla - Radka jego autem jedizemy: tel 22 394 84 69
Da mi ktoś namiar na małpi gaj? Bywałem w lasach na WAT-cie, ale jakoś nie znam okreslenia ;p Za chwilę się zapiszę na airsofciakach, ale bde musiał do kogoś dołączyć, moi raczej się nie pojawią
Domyślam się, że nie chodzi o część gdzie są ogniska... Jadąc lazurową, przed zajezdnią mam skręcić w lewo i gdzieś od ulicy Galileusza idę sobie pieszo, tak? = to jest na południe od ulicy Radiowej?
Pomógł: 2 razy Wiek: 44 Dołączył: 28 Maj 2010 Posty: 402 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-07-25, 17:44
Dziękuję wszystkim za świetne spotkanie i wymianę kompozytu!
PS.
Jeszcze raz przepraszam za niezamierzonego headshota w czasie szturmu górki
_________________ Dlaczego FlyingCat? Jak mnie poznasz to zrozumiesz.
Nieco poważniej? Lubię latać, a naturę mam kocią. I tyle powinno wystarczyć na początek...
Poszwendali my się po tym wacie... Ale było naprawdę fajnie. Dobra strzelanka to nie zawsze tak, na której się wywali 5 hi-capów i zabije 50 przeciwników nie ginąc. Ja wywaliłem ok. 150 kulek, ale za to skradanie, nasłuchiwanie i zastanawianie się, która wojna była w latach '50 - '52...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum