Strona w konflikcie:: Białlandia Pomógł: 5 razy Wiek: 18 Dołączył: 16 Cze 2007 Posty: 1740 Skąd: W-wa
Wysłany: 2007-06-17, 17:18
POdsumowując Tylko : Chciałbym wszystkim podziękować za to, że daliście mi możliwośc przyjścia, za sprzęt który dostałem i ogólne rady.
Tym samym chciałbym przeprosić za dwa zdarzenia ( mam nadzieję, że nie zraziłem was tym do mnie ) ale wynikły one jedynie z nieporozumienia..
Jeszcze raz DZIĘKUJĘ !
Strona w konflikcie:: Zielonia
Wiek: 22 Dołączył: 18 Maj 2007 Posty: 1651 Skąd: Legionowo
Wysłany: 2007-06-17, 23:46
Na przyszłość radzę popracować nad swoim czuciem/uczuciami/czułością, bo po przeprowadzonych testach na Elthornie (których świadkami było mnóstwo uczestników) doszliśmy do wniosku, że jednak potrafię z tych 25 metrów trafić w stojącego człowieka i mimo tego, że miał na sobie grubą kurtkę i patterna, to poczuł każdą kulę .
Jakby nie było, to przyjmujemy wyrazy skruchy i zapraszamy za tydzień. Każdemu się może zdarzyć wpadka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum