Strona w konflikcie:: Niebielia
Wiek: 18 Dołączył: 19 Maj 2007 Posty: 2523 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-01-07, 15:50
GpS20 napisał/a:
Cytat:
Tell me Emperor
Powiedz o mnie cesarzowi ? xD Znaczy Moronowi tak?
"Tell me Emperor" bardziej oznacza "Powiedz mi, Cesarzu...", tak jakby się zwracał do kogoś.
Inqwi napisał/a:
Ale tak, to by chociaż
Tell ABOUT me to Emperor
Ale mamy teraz rozkminę.
"Powiedz o mnie do cesarza"? Też dziwne.
Tutaj nie ma co rozkminiać ani dyskutować, w przypadku jak chcesz komuś powiedzieć jak ma cię nazywać, mówisz "Call me" - na przykład jakbyś komuś powiedział coś w stylu "Call me Emperor". Słowo "call" ma wiele znaczeń, ale w tym przypadku oznacza właśnie "nazywaj mnie..."
_________________ In Vietnam, the wind doesn't blow - it sucks
ŁYCHA!!!!!!!!!!
Ostatnio zmieniony przez Panek 2010-01-07, 15:53, w całości zmieniany 1 raz
Albo potem wychodzą teksty w stylu
"He looked at me from the mountain" Spojrzał na mnie z góry...
"Stop herring me" Nie śledź mnie.
I kilka innych lepszych lub gorszych Faili.
_________________ A gdy będę szedł ciemną doliną zła, to nie będę sam, bo z 15 osób ma taki podpis...
Wysłany: 2010-01-07, 16:36
A później przychodzi taki tłuk na lekcję i pyta się "psze pani ... a co to znaczy "suck my dick you bitch"?", jak to miało miejsce u mnie w gimnazjum xD
_________________ Life out here is raw, but I will never stop, I will never quit, 'cause I am frantic!
Strona w konflikcie:: Zielonia
Wiek: 19 Dołączył: 02 Lis 2008 Posty: 593 Skąd: Z NIENACKA
Wysłany: 2010-01-07, 23:25
Ekhem... musiałem coś przekręcić
Powinno być raczej Bogu... a nie cesarzowi tego forum (moron już wie -.-' )
Hmm dopracuje to jeszcze
Co do utg... Ta kamizelka po prostu jest często używana w starszych amerykańskich filmach o jakiś tam "komandosach"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum