Wysłany: 2010-04-27, 22:08 Nagrywacie wiecej filmow z waszych wypraw?
Panowie obejrzalem ten o to filmik:
http://www.youtube.com/watch?v=zUrOaGgR7UI
jest naprawde wysmienity ! Obejrzalem go jakies 40 x . Jesli macie mozliwosc wrzucajcie takich wiecej na youtube
pozdrawiam
Tak sie sklada, ze mam 19 lat. A jest dobry, poniewaz nie jest tandetnie sklejony ze zdjec, tylko porzadnie nakrecony. To mi sie wlasnie w nim podoba...
No tak, ale jest dobrze zmontowany i nie ma muzyki co najwazniejsze, slychac strzaly glosy itp. Jest normalny zywy filmik taki jak powienien byc ! Uwierz mi, ze teraz ciezko cos takiego znaleźć...
Pomógł: 1 raz Wiek: 24 Dołączył: 18 Sie 2007 Posty: 544 Skąd: Warszawa Włochy
Wysłany: 2010-04-28, 21:20
matek777 napisał/a:
No tak, ale jest dobrze zmontowany i nie ma muzyki co najwazniejsze
nie każdy potrafi coś nakręcić i zmontować w taki sposób by było to "zjadliwe" dla oczu, a co do muzyki to warto przykryć strzelankowe bluzgi dobrym zimmerem
_________________ "Błogosławiony Pan, opoka moja, który ćwiczy moje ręce do bitwy, a moja palce do wojny"
Strona w konflikcie:: UN
Wiek: 41 Dołączył: 09 Sie 2008 Posty: 357 Skąd: Warszawa - Mokotow
Wysłany: 2010-04-28, 21:34
kadry dobre (niektore wrecz genialne), tylko niepotrzebne reminiscencje wywiadow, zamierzam niebawem nagrac wlasny film z naszych strzelanek, tylko musze namowic kumpla z pro kamerka HD DV, zeby sie nie uchal w weekend tylko pojechal ze mna
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum