Witam, wlasnie koncze robic swoj granatnik, ktory w rzeczywistosci jest wyrzutnia petard i mam jedno malutkie pytanko... Istnieje szansa na to ze ow produkt zostanie dopuszczony na strzelankach? Nie wiem na ile go wyrzuci, wszystko zalezy od ladunku jaki bedzie niesc, a nie bedzie on silniejszy od takich jakich uzywa sie w tej chwili. Problemem moze byc strach przed dostaniem czyms takim w twarz... no coz... ja bym nie chcial, ale tak samo nie chcialbym dostac i tym zwyklym granatem ktorych wszyscy tak kochacie uzywac
Najwyzej zostanie mi do zabawy "w domu"....
ok, zatem dolaczy do moich niezatwierdzonych gadzetow xD (a dziala tak samo jak petardy z dwoma ladunkami, kiedy wypala sie ten powodujacy odrzut, wtedy zapala sie ten ladunek eksplodujacy)
Strona w konflikcie:: Niebielia Pomógł: 5 razy Wiek: 18 Dołączył: 19 Maj 2007 Posty: 2529 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-03-02, 19:54
Ja swego czasu kombinowałem z granatami które miałyby być napędzane tymi małymi modelarskimi silniczkami rakietowymi, żeby to normalnie latało. Jak będę miał więcej czasu, to może przysiądę i zaprojektuję jakąś wstępną wersję.
_________________ In Vietnam, the wind doesn't blow - it sucks
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum