Czy jest ktoś kto interesuje się odtwarzaniem IDFu?
Razem ze znajomym zaczynamy tworzyć grupę odwzorowującą żołnierzy batalionu Golani. Nastawiamy się na profil airsoftowo - milsimowy, z tym, że sprzętowo bylibyśmy zdolni robić prawdziwą rekonstrukcję, czyli od butów aż po hełm, łącznie ze wszystkimi drobnymi detalami to oryginały, a nie suweniry dla cywilów z zahal.org.
Zaopatrujemy się u znanych dostawców z Izraela, dzięki uprzejmości mojego kolegi, który przez kilka lat robił rekonstrukcję IDFu i poczynił sporo znajomości wśród sprzedawców.
Sprzęt jest nie ukrywam drogi, więc zbieramy go powoli, wedle aktualnych możliwości finansowych. Chcielibyśmy na początek zacząć od minimum - mundur, pas, raful (kapelusz) i buty. Potem dojdą ephody, flak jackety, hełmy etc etc.
Nie prowadzę stricte rekrutacji, raczej szukam ludzi naprawdę zainteresowanych tematem.
Ps. Wrzuciłem to tutaj, ponieważ nie bardzo wiedziałem w jakim dziale umieścić ten wątek. Jeśli moderator znajdzie lepsze miejsce dla niego - proszę przerzucić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum