Wiek: 23 Dołączył: 31 Maj 2009 Posty: 55 Skąd: Warszawa włochy
Wysłany: 2010-06-27, 20:28
"Od kiedy do rannych się nie strzela...? Jak leży 10 metrów ode mnie to co mam się patrzeć na niego...?
I może czekać aż przyjdzie medyk i mnie zdejmie, a może mam uciekać przed rannym...? "
No i Konwencję Genewską szlag trafił
Zajebiście było ;D szkoda że tak krótko
kto i dlaczego zarządził koniec ?
_________________ "ARMIA BARANÓW DOWODZONA PRZEZ LWA , JEST SILNIEJSZA NIŻ ARMIA LWÓW DOWODZONA PRZEZ BARANA"
Strona w konflikcie:: Niebielia Pomógł: 24 razy Wiek: 17 Dołączył: 01 Sty 2009 Posty: 362 Skąd: W-wa/Jeziorki Płd.
Wysłany: 2010-06-27, 20:32
Winiar, trzeba dodać, że zasady z regulaminu obowiązują jedynie na większych imprezach, organizowanych przez samo ASGW. Na zwykłych, niedzielnych jebankach zasady ustala organizator.
_________________ If you see the flash... It's already too late!
Wiek: 17 Dołączył: 11 Maj 2010 Posty: 84 Skąd: Warszwa/Radziejów
Wysłany: 2010-06-27, 21:40
nie znalazł może ktoś baterio dużej (miała wszędzie napisy JG WORKS). Gdzieś ją zgubiłem ;(.
Dzięki za strzelanke było może nie jakoś mega super,m ale było git.
_________________ Dziś jest pierwszy dzień reszty mojego życia.
Dzięki z wspólne sianie trochę termosików było ale było w normie.
Odnośnie termoszenia - zawodnik w czarnej bluzie (dresowa albo inna) - słyszałem głosy conajmniej kilku osób pod adresem "gościa w czarnej bluzie", oraz ja sam miałem okazję do niego postrzelać i widzieć jak kulki sie odbijają nie czyniąc szkody;)
Strona w konflikcie:: Białlandia Pomógł: 20 razy Wiek: 18 Dołączył: 07 Cze 2007 Posty: 1473 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-06-28, 00:56
heavenly napisał/a:
Odnośnie termoszenia - zawodnik w czarnej bluzie (dresowa albo inna) - słyszałem głosy conajmniej kilku osób pod adresem "gościa w czarnej bluzie", oraz ja sam miałem okazję do niego postrzelać i widzieć jak kulki sie odbijają nie czyniąc szkody;)
To trzeba było podejść do typa NA STRZELANCE (!!) konstruktywnie go ochrzanić albo zrobić zdjęcie i wrzucić na forum z prośbą o bana ( musi to potwierdzić kilka osób )
Następnym razem za biadolenie o termosach na forum będę wstawiał warny.
To trzeba było podejść do typa NA STRZELANCE (!!) konstruktywnie go ochrzanić albo zrobić zdjęcie i wrzucić na forum z prośbą o bana ( musi to potwierdzić kilka osób )
Następnym razem za biadolenie o termosach na forum będę wstawiał warny.
Ja nie biadolę - ja mówię. Jakbym dopadł typa na końcu to bym mu powiedział, ale go nie dopadłem. Nie mam problemów z artykułowaniem swoich myśli w stosunku do takich mistrzów NA lub PO strzelance.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum