Szkoda, że nie było żadnego fotografa, który by upamiętnił tą obronę i to jak goście do swoich walili. A później by były podpisy pod zdjęciem na nk: "Ja z sześcioma kolegami próbuję rozwalić Gajosa w bunkrze"
Pomógł: 2 razy Wiek: 18 Dołączył: 07 Mar 2008 Posty: 876 Skąd: CSAR / Biurmax
Wysłany: 2010-06-13, 20:49
o lol, ty liczysz fragi? ;p ja już od 2 lat tego nie robię tak i ten granat nas rozbawił nieźle, cisza.... bum gdzieś na dachu... i nagle okrzyki "termosy ebane, Terminatorzy" a ja sobie myślę że zaraz padnę na ryj ;p granat utknął w rurze i tam też wybuchł heh a pierwsze co zrobiłem to sprawdziłem po wejściu czy ta dziura jest zapchana :P
_________________ "Ten, który walczy z potworami powinien zadbać, by sam nie stał się potworem. Gdy długo spoglądamy w otchłań, otchłań spogląda również w nas"
-Fryderyk Nietzsche
- Zbiera pan noże? Jest pan niebezpiecznym człowiekiem!
- Lepiej by było gdybym zbierał damską bieliznę?
Pomógł: 1 raz Wiek: 21 Dołączył: 16 Kwi 2010 Posty: 128 Skąd: Warszawa - Wola
Wysłany: 2010-06-14, 14:57
A tak w ogóle to z cheaterami nie gram, bo kody takie jak /more_people powinny grozić banem. Za to oglądanie chyba dwudziestominutowego friendly fire'a stojąc z boku i brechtając się po cichu = bezcenne.
Autentyk: leżę z jakimś kolesiem w okopie na szczycie wału na wschód od bunkra. Czekamy. Nagle jakieś 30 metrów od nas ktoś z tej innej ekipy wchodzi na wał. Reakcja kolegi:
- Ty, ale on chyba nie od nas...
- Jak nie od nas!? - pytam się grzecznie - Ma mundur i okulary?! To NAPIE*DALAJ!!!
W trzydziestu zmietli nas w pięć minut...
_________________ I pedzioł Herr Gott do wenża: Idź wek Ty pierońska szlango. I wenż był ab.
http://www.js2305.pl/ <--- REKRUTUJEMY ! Smart bombs are useless without smart people - as well as AEG's
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum