Pozwoliłem sobie skopiować, jako, że moja grupa bierze tam udział:
"24 listopada o godzinie 17:30 na Placu Zamkowym w Warszawie rozpocznie się inscenizacja pt. „Noc Listopadowa”.
Rozpoczęcie inscenizacji nastąpi około godziny 17:30. Walki będą toczone na Starym Mieście, poprzez ulicę Długą, aż do bramy Arsenału, gdzie rozpocznie się szturm."
To tyle o najbliższej rekonstrukcji, ale wczoraj na zbiórce obiło mi się o uszy, że w następnym roku ma być jakaś rekonstrukcja na terenie WATu. Jaka? Nie powiem. Nie wiem czy mogę zdradzić.
będą rekonstruować nasze dokonania z minionego sezonu! Wielki happening pod hasłem "konflikt Białlandia - Niebielia - Zielonia, czyli wielka zdrada werewolfa. "
btw. Ryan, jak było?
Wysłany: 2007-11-27, 08:09
Głośno.
A rekonstrukcje dotyczące prywatnego konfliktu Białlandii, Niebielii i tych innych też są oczywiście możliwe, lecz nie sądzę, by Warszawa dała wam pieniądze na rekonstrukcje. Wszystko w tym, by znaleźć sponsora.
Strona w konflikcie:: Zielonia Pomógł: 7 razy Wiek: 21 Dołączył: 04 Cze 2007 Posty: 4186 Skąd: Warszawa,Wola
Wysłany: 2007-11-27, 09:51
Mack the Knife napisał/a:
będą rekonstruować nasze dokonania z minionego sezonu! Wielki happening pod hasłem "konflikt Białlandia - Niebielia - Zielonia, czyli wielka zdrada werewolfa. "
btw. Ryan, jak było?
JA CI DAM ZDRADE!!!!!
Mój Wyrok Zadł
Cała "Burza" Zostanie ukarana w swojim czasie
_________________ Wujek W patrzy na wasze posty! Kapitan A.Orłow Wygrywa kto dobrze się bawi" El Klaczek Werewolf 1:0 Wrr
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum